Debadderen

Vrijheidsplein (12.00-18.00 uur)


Stichting NobodyIsNotWelcome (NINW) zet zich in voor meer verbondenheid, creativiteit en plezier in de samenleving. Daarom gaan we ‘debadderen’. Debadderen is de dialoog in een ballenbak; speelsheid en ongemak. Want dat is waar het ‘avontuur’ begint.

Het team van Debadderen staat klaar om met de bezoekers van Het Vrije Westen het gesprek aan te gaan over onder andere: “Er is alleen “wij” en geen wij/ zij”, ”Iedereen is een ‘gelukszoeker’” en: “Herdenken en vieren we op een manier die past bij iedereen, en bij deze tijd?”

Diepgang is het doel, kwetsbaarheid een voorwaarde.

Als je open staat voor een nieuwe ervaring en bereid bent om te luisteren, leer je jezelf en de festivalbezoekers beter kennen. Zo worden vooroordelen doorbroken. Mag iedereen zijn wie die is? En kunnen er meerdere waarheden naast elkaar bestaan?

De actualiteit heeft een noodzaak aangetoond om bruggen te bouwen tussen mensen met verschillende achtergronden en overtuigingen. NINW zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen wordt gewaardeerd en zich optimaal kan ontwikkelen.


 (WEBSITE)