West Best Talkshow

Club de Ville tent

Inloop 12.15 uur - Start 12.30 uur - Uitloop 13.30 uur

LIVE TALKSHOWS OVER JOUW BUURT 


Kom je zondag 5 mei een extra West Best Talkshow van dit jaar? Het thema is “vrijheid” en hier valt natuurlijk weer veel over te delen.  Het is een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Dit droomduo vraagt met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijdt actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.BIJ DE WEST BEST TALKSHOW LEER JE JE BUURT PAS ECHT KENNEN


Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch?’ Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger.


De West Best Talkshow is een gezellige, theatrale, live talkshow in het Clifford Theater van de Cliffordstudio, vóór en door de buurt. In 2024 organiseert de Cliffordstudio in samenwerking met de Theaterhuiskamer deze bijzondere theatrale en interactieve talkshows voor jong en oud vol diepgang, humor en verbinding. In een toegankelijke sfeer worden actualiteiten uitgediept, sleutelfiguren uitgehoord en krijgen opvallende karakters en ludieke gebeurtenissen een podium.

De show heeft als doel: verbinding te leggen tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers van Amsterdam-West (zowel aanschuifgasten als toeschouwers) om sociale cohesie te laten ontstaan en Amsterdam nog mooier en gezelliger te maken.


Zie hier een filmpje van 1 min. van de show in 2022 in het Clifford Theater, gemaakt door Floyd Cheuk a Lam.


Foto’s: Frank Schoevaart